Mail ons0599 - 582550

g

Over Ons

Welkom bij Autobedrijf Boxem Ter Apel.

De woorden “Boxem” en “auto” zijn sinds 1955 onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Wat begon als een autorijschool en garagebedrijf te Stadskanaal is in de loop der jaren uitgegroeid tot een autobedrijf met meerdere vestigingen in de provincie Groningen. Ford Boxem Stadskanaal is  daarmee sinds 1981 als official  Ford  dealer voor zuid en oost  Groningen altijd een vertrouwd adres voor menige automobilist geweest.

Sinds april 1987 is Autobedrijf Boxem Ter Apel als nevenvestiging  van Boxem  Stadskanaal  geopend aan de Heembadweg te Ter Apel. En sinds 2022 zij wij verhuisd naar de Industrieweg 6F  in  Ter Apel en zijn wij een universeel Bovag autobedrijf. Naast onze uitgebreide kennis en ervaring met de Ford producten  zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken personenauto’s , bestelauto’s en zowel lease-auto’s.

In onze werkplaats maken onze vakkundige en gediplomeerde monteurs gebruik van moderne apparatuur voor bijvoorbeeld het uitlijnen van uw auto, uitlezen en diagnose stellen van elektronische storingen, airco service, banden service, APK keuringen  etc.

Brengt u uw auto voor onderhoud of reparatie dan kunt u altijd gebruik van onze gratis haal-en brengservice, onze vervangende auto’s of te wachten onder het genot van een kopje koffie of thee  in onze showroom waarbij u onze voorraad auto’s  kunt bewonderen.

Naast onze onderhoud en reparatie activiteiten beschikken we over een ruim aanbod occasions en kunnen we u natuurlijk ieder merk nieuwe personen-of bedrijfsauto leveren. Graag  willen onze verkopers u hierover informeren.

Door nauwe samenwerking met zowel  lokale als nationale leveranciers en via onze eigen uitgebreide voorraad  kunnen we u in vele gevallen dagelijks alle mogelijke auto-onderdelen, banden en accessoires leveren.

Kortom Boxem Ter Apel  is voor u en uw auto de specialist in mobiliteit.