Mail ons0599 - 582550

g

Ruitschade

Ruitschade

Heeft u een sterretje of klein scheurtje in de voorruit van uw auto laat dit dan zo snel mogelijk bij Boxem controleren. Wij kunnen in vele gevallen de mate van schade beoordelen en voorruit repareren waardoor uw voorruit heel blijft en u net zo veilig als met een nieuwe ruit kunt blijven rijden. Bij reparatie wordt de beschadigde plaats geïnjecteerd met een heldere hars en met UV-licht uitgehard. Het resultaat is niet altijd onzichtbaar maar voorkomt wel dat de ruit verder scheurt waardoor de schade groter wordt. Een gescheurde voorruit dient vrijwel altijd vervangen te worden hetgeen hoge kosten met zich mee kan brengen. Afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden kunnen wij een ruitreparatie vaak kosteloos voor u uitvoeren.

Ruitvervanging

Als uw voorruit of een van uw andere autoruiten niet meer te repareren is kunt u bij Boxem ook uw voorruit laten vervangen. Wij monteren vakkundig een nieuwe ruit, waardoor u weer veilig en snel de weg op kunt. Wij maken gebruik van de voor uw auto specifieke onderdelen eventuele elektrische toebehoren t.b.v. mogelijk aanwezige voorruitverwarming, regensensoren etc.

In vele gevallen kunnen wij ook de rechtstreekse afhandeling  van de ruitschade met uw verzekeringsmaatschappij afhandelen, waarbij u geen of slechts een beperkte Eigen Risico hoeft te betalen.

Neem bij ruitschade altijd contact met Boxem op voor een correcte uitleg en afhandeling.