Mail ons0599 - 582550

g

Airco Onderhoud

Waarom een goed werkende airco

Indien uw airco niet meer goed functioneert, is dat uitermate vervelend.

Wanneer op warme dagen de binnentemperatuur van de auto oploopt, is het fijn om over een goed werkende airco te beschikken. Een goed werkende airco houdt het interieur koel en dit bevordert het reactievermogen van de bestuurder! Ook in de winter is een goed werkende airco belangrijk, aangezien deze vocht uit de lucht filtert, zodat de voorruit minder snel beslaat en u beter zicht op de weg heeft.

Waarom aircoreparatie bij Boxem

Indien uw airco niet goed functioneert, wilt u dat zo snel mogelijk laten herstellen. Ook dient uw aircosysteem preventief en  periodiek  te worden onderhouden. Bij  Boxem kunt  u bij een airco reparatie vertrouwen op een uitstekende prijsgarantie. Een aircocontrole is bij een grote  onderhoudsbeurt bijvoorbeeld helemaal gratis. Voor airco reiniging, vullen of totaal airco service berekenen wij  vooraf vastgestelde  tarieven. Onze vakkundige monteurs kunnen snel en efficiënt de airco repareren en onderhouden en gebruiken hiervoor specifieke airco  onderdelen. De  onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit en hierdoor staat de gerepareerde airco garant  voor een groot rendement.

Tips voor een goed werkende airco

  • Schakel de airco 10 minuten voordat u op locatie bent uit. Dit verminderd bacterie aangroei en dus vervelende geurtjes.
  • Door bacteriegroei kunnen er vervelende geurtjes optreden. Laat uw airco eens verfrissen bij Boxem.
  • Schakel de airco met regelmaat in, dit voorkomt lekkage vanwege uitdroging.