Mail ons0599 - 582550

g

Diensten

APK – Keuring

Naast onderhoud  aan uw auto bij Boxem kunt u bij ons ook terecht voor de APK-keuring van uw auto.  Als RDW erkend  APK-keuringsstations keuren onze APK keurmeesters uw auto op een aantal wettelijke eisen voornamelijk gericht op veiligheid en milieubijdrage van uw auto.

Bij Boxem betaalt u een all-in bedrag van slechts  € 39,95 voor

Banden

Voor elke auto en voor elke gebruikerswens leveren wij u de bijpassende band.

Bestelwagens en Bedrijfsbussen

Ook  met  al  uw  bedrijfswagens  en bestelwagens bent u bij Boxem aan het juiste adres.
Ook op het gebied van de zakelijke gebruiker  van bedrijfsauto’s heeft het team van Boxem de juiste kennis in huis en zal uw bedrijfsauto op een vakkundige en prijsbewuste wijze onderhouden.

We streven ernaar dat uw bedrijfsauto zo snel

RDW Kentekenloket

Per 1 september 2015  is Boxem erkend als  RDW Kentekenloket voor de gemeente Vlagtwedde.

Naast de RDW balies in Zoetermeer en Veendam en de overige bestaande PostNL Kentekenloketten kunt u vanaf 1 september 2015 vijf werkdagen per week op normale kantooruren bij Boxem terecht voor de meest voorkomende kentekenhandelingen  voor vrijwel alle voertuigen.

Een RDW Kentekenloket is

Ruitschade

Ruitschade

Heeft u een sterretje of klein scheurtje in de voorruit van uw auto laat dit dan zo snel mogelijk bij Boxem controleren. Wij kunnen in vele gevallen de mate van schade beoordelen en voorruit repareren waardoor uw voorruit heel blijft en u net zo veilig als met een nieuwe ruit kunt blijven rijden. Bij reparatie wordt de

Schade

Schade aan  uw auto ten gevolge van een ongeval of ander onheil van buiten is altijd erg vervelend.  Bij Boxem staat altijd voorop dat uzelf en- of mede inzittenden het voorval  goed hebben doorstaan. Voor de materiële schade aan uw auto bent u bij Boxem aan het juiste adres voor een correcte afhandeling en herstel

Uitlijnen

Heeft u het gevoel dat uw auto de neiging heeft naar een kant te trekken?